Träningsläger vecka 32 - för dig som redan friidrottar

2018-06-21 | Paulina Lennartson

Vecka 32 är du som redan tränar friidrott välkommen till en rolig och lärorik friidrottsvecka. Denna vecka är ett dagläger där erfarna ledare inspirerar, utmanar och utvecklar dig som friidrottare, den vänder sig till både medlemmar i Hässelby och ungdomar som tränar på andra håll.

 


Foto: Paulina Lennartson.

 

Under veckan kommer du att få träna friidrott, ha kul och träffa nya vänner. Träningen är avancerad, dock fortfarande bred och varierad med inslag av lekar och annat kul. Skillnaden mellan en vanlig vecka på friidrottsskolan och den här veckan är att fokuset ligger på att du som friidrottare ska utvecklas, istället för att endast introducera och prova på friidrott som sport.

Du som äldre kommer att varva träningspassen med till exempel föreläsningar av bland annat SISU om ämnen såsom mental träning och kost, etc.

 

Redan första dagen av träningslägret erbjuder vi de äldre deltagarna en frivillig övernattning på Hässelby IP för att bevara en lång tradition och för att öka gemenskapen mellan dig och dina nya och gamla vänner. Övernattningen har varit uppskattad bland aktiva som varit på specialveckan tidigare år och det är en av höjdpunkterna med veckan.

 

Vi ser fram emot att träffa dig på sommarens bästa träningsläger för en massa kul!

 

Läs om Friidrottsskolan här >>>

Anmäld dig här >>>


Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06, e-post: kansliet@hskfriidrott.se