Axel Djurberg. Foto: Deca Text&Bild

Grupp 03-04

Stora framgångar under Sayo Indoor

2015-12-06 | Mats Eriksson

Under lördagen avgjordes Sayo indoor, med fantastiska resultat av våra ungdomar

Årets Sayo Indoor blev en fantastisk upplevelse. Vi ledare överaskades av alla fina resultat, då alla lyckades sätta personliga rekord. Medaljer i all ära, men vi ser den personliga utvecklingen bland  ungdomarna som det viktigaste. Personliga rekord ger även ett betyg på att träningen ger resultat.  

Resultaten på 60 m var enastående. Tava krossade sitt tidigare personliga rekord, och i finalen bestod halva startfältet av våra tjejer. I denna final vann Clara silvermedaljen. Killarna var inte mycket sämre, med tre finalister, där Elias krigade till sig en silvermedaljen. 

I Kula vann Clara guld och Emelie B. brons. Men även de andra tjejerna gjorde mycket bra resultat, där bl.a Tava och Jessica höjde sina personliga rekord. Killarnas kula var en upplevelse utöver det vanliga. Nivån på denna tävling var mycket hög.  Elias stötte hela 11,85, vilket  räckte till en silvermedalj.

I höjd blev Clara delad 3:a, men de andra var också duktiga med personliga rekord av Elsa och Emelie M. I killarnas höjdhopp visade Hugo talang, med att hoppa hela 1,45m.

 

 

 


Tava flyger fram


 

 

 


Clara prickar målgången


 

 

 


Lyckliga finalister


 

 

 


Elias satsar allt


 

 

 


Clara tar emot medalj av Andreas Almgren


 

 

 


Elias tar emot medalj av Andreas Almgren


 

 


Jonathan som lyckades ta sig till final på 60m


Hugo tar personligt rekord på 60m


Jessica sätter personligt rekord i kula


Emelie B i höjdhopp

 


Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06, e-post: kansliet@hskfriidrott.se