Simon på utvecklingsträffen för toppaktiva kastare

2018-10-31 | Marianne Fricke Stjernström

I helgen hölls en utvecklingsträff i Elitprojektet kula/diskus i Växjö. Träffen lockade ett 15-tal toppaktiva och självklart klubbens Simon Pettersson. En av dem som var med och arrangerade var klubbens kastare och  tränare Mats Olsson.

 


"Världsstjärnorna Daniel Ståhl och Simon Pettersson på plats i Växjö", skriver friidrott.se. Foto: Deca Text & Bild

Teknikträning, styrketräning, screening och biomekaniska analyser stod på programmet i tillägg till bland annat utvecklingssamtal med alla deltagare. Johanna Wikström, hässelbyaren Mats Olsson, Vésteinn Hafsteinsson (tränare bland annat för Simon Pettersson) och Anders Axlid höll i trådarna. Anders Borgström bistod med biomekanik dietisten Emma Bergman med sina kunskaper och sjukgymnast Kari Kiviniemi med sina. 


     – Arbetsklimatet utvecklar vi hela tiden, vi arbetar hårt för inställningen att vi gör detta tillsammans. Vi stöttar varandra och gläds med varandras framgångar. Hemmatränarna bidrar starkt till detta säger Anders Axlid, grengruppschef i kastgrenar och ansvarig vid Prestationscentrum kast. 


Kansliet informerar

Ladda ner Kostnadsräkning

Klubbens Antidopingarbete

Kansliet har kvällsöppet till kl 19 måndagar och torsdagar. Men ring gärna och kolla innan du kommer, så att vi är på plats just när du dyker upp: 08-739 97 06.

OBS! Öppettiderna denna vecka nr 46 varierar något från de ordinarie.

Senaste bildspelet

Fightern

Ansvarig utgivare: Marianne Fricke Stjernström, E-mail: , Telefon: 08-739 97 06