Vanessa Kamga, Finnkampen 2023. Foto: Deca Text&Bild

OS-deltagare på Friidrottsskolan

2016-07-03 | Marianne Fricke Stjernström

Två OS-deltagare har gästat friidrottsskolan. Det var löparen Sarah Lahti som är uttagen på både 5000 meter och 10000 meter och stavhopparen Angelica Bengtsson, båda hässelbyare förstås. Det var mycket uppskattat bland barnen. Vill ditt barn gå på Friidrottsskolan? Platser finns vecka 32.


- Jag tror inte att det skulle gå så bra, svarade Sarah barnen som undrade vad som skulle hända ifall de båda toppidrottarna skulle byta gren. Och det trodde heller inte Angelica att det skulle göra. 

- Jag brukar springa 30 meter när jag tränar, sa hon. 

De båda toppidrottarna passade på att besöka klubbens Friidrottsskola i samband med friidrottstävlingen Sollentuna GP. De berättade om sina grenar för barnen, och skrev autografer. 

Förutom att träffa landslagsidrottare hoppar barnem höjd, längd, övar kast och springer både långt och kort på Friidrottsskolorna. Vill du också göra en anmälan till friidrottsskolan? Det finns platser kvar vecka 32. Gå direkt till anmälan.

Om anmälningarna slår i taket och når maxantalet tar vi bort länken för anmälan även om det sker före sista anmälningsdagen. Sista anmälningsdagen för vecka 32 är annars onsdagen 27 juli.

Vill du veta mer om Friidrottsskola? Läs om Friidrottsskolan här.

Under veckorna kommer bilder att läggas ut då och då på Facebook. Gå till HSK Friidrottsskola på Facebook.


Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06, e-post: kansliet@hskfriidrott.se