Atlas. Fotograf Sofia Boman

Gross tackar för drygt tio år

2017-10-17 | Marianne Fricke Stjernström

Efter drygt tio år har bröderna Peter och Henry Gross beslutat sig för att lämna Hässelby SK. Vi tackar dem för fina insatser och gott uppträdande genom åren och vi önskar Henry och Peter lycka till i framtiden.

 


Henry Gross. Foto: DECA TEXT&BILD.

 

Här är ett mejl ifrån Henry:

Det är 11 år sedan jag och brorsan satt med Anders i hotell Billingen i Skövde om att springa för Hässelby. Jag hade säkert uppnått de resultat som jag gjort utan klubben men det hade varit svårare att uppnå dom. Klubben har nämligen stöttat bra iaf de första 5-6 åren.

Tyvärr satte mycket skador stopp för fortsatt bra prestationer (utan att skylla bort för mycket). Men jag sprang ändå ett EM kval 2007, på 10000m i Sollentuna som Hässelby anordnade separat för mig och brorsan att kvala in till EM vilket jag gjorde. Sprungit flera Europacuper vilket vart höjdpunkten under vinterträningen. Jag träffade min fru som jag har en 5-åring och en 2 månaders bäbis med, till viss del pga att jag tävlat för klubben.

Det finns många roliga minnen från läger och tävlingar och fördelen har vart att det är den aktiva som är viktig när man är ute på dessa. Det har skötts proffsigt! Jag har alltid trivts mycket bra måste jag säga och det är bara att säga stort tack för allt stöd alla år och speciellt till Anders Olsson! (Han är guld värd, hälsa han).

 

Hoppas vi ses även i fortsättningen ute på tävlingar!


Peter Gross.

Foto:DECA Text&Bild.

Ha det gott. Hälsa.

 

Med vänlig hälsning

Henry Gross

 

Henry återvänder nu till sin gamla klubb Trollhättans IF friidrott och Peter styr kosan till Strömstads löparklubb, där hans partner redan är medlem. 


Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06, e-post: kansliet@hskfriidrott.se