MÅNDAGSKUL med Hässelby SK!

Träna med Sveriges bästa friidrottsklubb.

Du mellan sju och femton kom och ha MÅNDAGSKUL med oss. Vill mamma och pappa träna samtidigt? Häng på Föräldrakul!


Foto: J.Genborg.

 

Måndagskul håller till på Hässelby Idrottsplats, Loviselundsvägen 100 i Hässelby Villastad. Närmaste T-banestation är Hässelby Gård. Här ligger Hässelby IP. Idrottsplatsen är väl utrustad för all slags friidrottsverksamhet. Träningen börjar varje gång klockan 17.00 och pågår till kl 18.30.

 

Anmälan till Måndagskul

För att anmäla barn mellan sju och femton år, fyll i anmälningstalongen på länken nedan. En faktura skickas sedan till mejladressen som uppgivits i anmälan. Ange fakturanumret vid betalningen. Anmälningen är klar när fakturan är betald.  

Anmäl dig här! >>>

Olika former av träning

På Måndagskul provas och tränas friidrottens olika grenar; höjdhopp, längdhopp, kulstötning, spjutkastning, sprintlöpning, häcklöpning, löpning på lite längre sträckor tillsammans med enklare styrke- och koordinationsträning.

Träningspassen sker i smågrupper efter ålder.

Både du som är nybörjare och du som redan kan en del om friidrott har utbyte av träningen. Erfarna tränare och duktiga friidrottare från Hässelby SK leder Måndagskul.

De senaste åren har Måndagskul varit mycket uppskattat av deltagarna. Ett hundratal barn och ungdomar brukar delta.

För dem som vill fortsätta att träna friidrott efter Måndagskuls slut i höst, startar åretrunt-träning med hjälp av föräldratränare utan extra kostnad för året ut.

Allt detta ingår

Alla deltagare får Måndagskuls sköna T-shirt. I avgiften ingår även gratis medlemskap i Hässelby SK. Därmed gäller Friidrottsförbundets friidrottsförsäkring under prova på-tiden och vid eventuell fortsatt träning resten av året.

Datum för Måndagskul

Höstens träningstillfällen: 19 augusti, 26 augusti, 2 september, 9 september, 16 september, 23 september, 30 september. 7 oktober och  14 oktober.

Alltid kl 17.00 – 18.30.

Pris för dig som är med från och med augusti: 550 kr.

Pris för dig som är med från 2:a och 9:e september: 490 kr.

Pris för dig som är med från senare delen av september: 200 kr.

Har du några frågor, mejla hsk.friidrott@telia.com, eller ring 08-739 97 06.

Välkommen till Måndagskul!

Hässelby SK


Hässelby SK har en omfattande verksamhet när det gäller löpning och friidrott för barn, ungdomar, juniorer, seniorer och veteraner. Flera av klubbens bästa löpare och friidrottare tillhör landslaget.

 

Föräldrakul för föräldrar samtidigt som Måndagskul

Utveckla din löpning - eller kom igång med motionslöpning - medan barnen är med på Måndagskul! Tränare från klubbens Långlöpargrupp med grundutbildning i löpträning hos Friidrottens distriktsförbund och vidareutbildade av Friidrottsförbundet.

Medan barnen har Måndagskul med duktiga friidrottsledare på Hässelby IP kan du som är förälder passa på att sköta din träning.

När Föräldrakul är slut är du välkommen till klubbens Långlöpargrupp utan vidare kostnad till årets slut. Pris: 550 kr/terminen.

Läs mer om Föräldrakul!      

Anmäl dig till Föräldrakul.

Kansliet informerar

Föreningens årsmöte kommer hållas 18:e mars klockan 19.00 i klubbhuset. 

Till Kostnadsräkningen

Klubbens Antidopingarbete

Utbildningsplattformen
Sport conference 

Senaste bildspelet

Fightern

Våra arrangemang

Ansvarig utgivare: Marianne Fricke Stjernström, E-mail: , Telefon: 08-739 97 06